Notariële tolkdiensten op het hoogste niveau

Notaristolk.com is het notarieel vertaalbureau met een netwerk van professionele notaristolken door het hele land. Ons doel is om op transparante wijze hoogwaardige service en kwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven.

Wie zijn wij?

Notaristolk.com is in 1994 gevestigd in hartje Rotterdam op de Kop van Zuid en heeft zich gespecialiseerd in notariële tolkdiensten en vertalingen.

Door onze aandacht voor service en kwaliteit zijn wij uitgegroeid tot een landelijk opererend en gerenommeerd vertaalbureau.

Voor wie werken wij?

Notaristolk.com werkt zowel voor notariaat, advocatuur, bedrijfsleven, maar ook voor particuliere klanten.

Tijdens het verlijden van notariële akten staan onze notaristolken u bij in o.a. het Spaans, Engels, Frans, Portugees, Duits, Bulgaars, Chinees, alsmede het Turks, Arabisch en Perzisch.

Kwaliteit sinds 1994!

Door strenge wetgevingen en permanente bijscholing blijven onze professionele  notaristolken up-to-date met wetgeving en terminologie, zodat de kwaliteitsgarantie wordt gewaarborgd.

Ons doel is om een duurzame relatie met u op te bouwen en zullen wij er alles doen om u als klant tevreden te stellen.

Offerte aanvragen / Afspraak maken

Wilt u een gratis offerte aanvragen of een afspraak maken om informatie in te winnen over onze notariële tolkdiensten en juridische vertalingen, dan kunt hieronder uw gegevens invullen. Wij zullen wij u dan z.s.m. bellen of mailen.

    notaristolk, tolkdienst bij notaris